Câte ceva despre noi..

Acumen este o metodă care ajută sportivul să conștientizeze importanța stabilirii unor obiective concrete și care – prin antrenamente interactive, fizice, mentale, cognitive, senzoriale – asigură atingerea acestora.

Avem patru domenii principale de formare și multiple domenii complementare care funcționează interdisciplinar pentru a oferi sprijinul.

Considerăm că dezvoltarea și formarea valorilor, atitudinilor și obiceiurilor și a aptitudinilor senzoriale, cognitive, fizice și mentale îl determină pe sportiv să își atingă obiectivele.

https://www.youtube.com/watch?v=t_Hfv_Gy2Qk

Misiune

Misiunea noastră este aceea de a-i ajuta pe sportivi să se organizeze, să conștientizeze și să se consolideze mental și fizic, bucurându-se de drumul către atingerea obiectivelor lor.

Viziune

Să fim un lider mondial în dezvoltarea integrală a atleților.

Mesaj

Definiția succesului este, după cunoștința noastră, oarecum ambiguă.

Din acest motiv, încercăm să generăm conștientizarea. Invităm oamenii să fie cinstiți cu ei înșiși, întrebându-se ce doresc cu adevărat de la viața lor, ce sunt dispuși să fie, să DEA și SĂ FACĂ pentru acest lucru.

Îi învățăm să fie curajoși, să analizeze prezentul prin identificarea resurselor pe care le au la dispoziție și astfel, să aleagă cum să parcurgă acest drum.

Credem că așa se tratează succesul, de a avea o viziune clară asupra obiectivelor nostre, de a merge mai departe cu determinare spre realizările acestora și de a putea susține această filozofie în timp.